Boka in en helg med dina vänner! 

Samla dina vänner och skäm bort er själva några dagar!

Varför inte samla dina vänner för några dagar av gemenskap. Det finns mycket att hitta på här på Bjärehalvön. Vandra, cykla, shoppa eller varför inte boka en dag på ett spa. 

Med 1,5 km till tågstationen så går det fort att komma till Köbenhamn, Helsingör, Malmö eller Helsingborg.

Silversmide

Genom formlek och 25 års erfarenhet med det vackra silvret skapas det i silversmedjan på Rivieravägen 11 många olika föremål. Ole K Bydal håller kurser i sin atelje. Kvälls-, helg-, och veckokurser hålls i ateljén. Här kan man få prova på att göra egna smycken och mindre bruksföremål i en professionell miljö. 0431-722 31
    

Ljuskällan på Bjäre

Mitt på Bjärehalvön finns Ljuskällan. I I butiken hittar ni främst handstöpta ljus, ljusarrangemang men även ljuslyktor, ljusstakar, ljustavlor, gratulationskort, julkort, tavlor, juldekorationer med mera. Man kan även boka in sig på en ljusstöpningskurs.

Mer information och bokning av ljusstöpningskurs hittar ni på hemsidan.
 

Åkagårdens Korthålsbana

På Åkagårdens korthålsbana kan ni förutom golf även spela footgolf och frisbeegolf. Utmana varandra på en 3-kamp. klubor, frisbee och fotbollar finns att låna. Det kostar 100 kronor per person och då kan man spela hur många rundor man vill under en dag.
 

Chocolaterian Skottorps Slott

Vill ni boka in er för en härlig stund i chokladens värld?
Chocolaterian tar emot slutna sällskap på Choklad & pralinprovning där ni får smaka på vit, ljus samt mörk choklad, chokladdryck samt 6 olika praliner
Vi pratar om kakaobönans historia, choklad och pralintillverkning
Provningen tar ca 1 timme & 15 minuter och den hålls i vår lokal på Skottorps Slott

Läs mer på deras hemsida!
 

Shoppa på Väla

Väla är en av Sveriges mest omtyckta och välbesökta shoppingdestinationer, ständigt prisbelönad för utbud och trivsel, service och tillgänglighet. Här samsas 200 butiker, restauranger och kaféer – från trendiga lokala småbutiker till stora internationella butikskedjor. Från elektronik och livsmedel till mode, skönhet och sport. Här kan du bland annat finna Apple Store, Zara, Hugo Boss, Desigual, New Yorker, Filippa K, G-Star, J. Lindeberg och många fler. 

När ni ändå är i Helsingborg så passa på att tura till Helsingör. Helsingör är en kulturstad med djupa rötter i historien. Staden har ett stort urval butiker, men det är special- och delikatessaffärerna som tillsammans med de vackra gamla korsvirkeshusen och de smala gränderna gör det till en riktigt härlig upplevelse att handla här. Till Helsingbort kan ni ta er med Pågatågen. Stationen ligger endast 1,5 km från Lodgen. Med tåg tar det 30 minuter till Helsingborg.

Hockey

I Ängelholm kan du besöka Lindab Arena och titta på en Hockeymatch. Lindab Arena är hemmaarena för Rögle BK som spelar i SHL. 
Så passa på att boka in en kväll med middag och sedan titta på en spännande match.

Här hittar du mer information!
 

Gårdskampen

Gårdskampen är en aktivitetssgård där alla aktiviteterna sker inomhus. Ni delas upp i lag som sedan duellerar mot varandra, Duellerna har varierande innehåll och alla i teamet kommer att delta. Fysiska utmaningar blandas med samarbetsövningar och kluriga uppdrag. En produkt som genererar många skratt och här ”upptäcks” ofta nya och spännande sidor i teamet.

Läs mer om Gårdskampen här.
 

Kulla Kajaks

Med Kullakajak kan ni uppleva Kullens fantastiska natur! Våra kajaker är ett utmärkt val, vare sig du vill se sälar, tumlare, fåglar eller vackra klippor. De stabila och tuffa sit-on-top kajakerna är perfekta för att komma riktigt nära kusten så du kan utforska, fotografera och uppleva.
 
Kulla Kajaks hemsida