Åkagårdens Lodge - pärlan mitt på Bjärehalvön!

Åkagårdens Lodge ligger vackert belägen i nordvästra Skåne och där närmaste granne är Åkagårdens Golfklubb. Boendet är gemytligt och trivsamt och har ett perfekt läge mitt på Bjärehalvön. Åkagårdens Lodge erbjuder ett perfekt boende för golfgäng, grupper, familjer m.m.

Havet, stränderna, golfbanorna, de fantastiska solnedgångarna och närheten till Båstad gör att många gäster återkommer år efter år.

På Åkagårdens Lodge sköter gästerna sig själva, men självklart gör vi vårt yttersta för att alla ska trivas. Hemlagad mat i det egna köket, utsikt över havet på Åkagårdens Golfkrog eller varför inte en kulinarisk utflykt in till Båstad. Välj själva. Här finns alla förutsättningar för en avkopplande och lyckad vistelse.

Varmt välkomna!

Här hittar du information om vad du kan göra under din vistelse på Lodgen och Båstad

Samla dina kompisar för en weekend tillsammans. Varför inte spela golf eller åka på en utflykt!

Cykla på Bjäre

Båstad och Bjärehalvön har blivit en cykeldestination.
Bo på Lodgen och cykla i det vackra landskapet

Golfpaket

Bo på Lodgen och spela golf på Åkagårdens GK. Passa även på att spela vår fina korthålsbana

" Vi är åtta personer som bott i huset fyra år i rad. Vi återkommer för att vi inte kan hitta bättre boende än så här. Rent och snyggt när man kommer och en fantastisk personal. Sen är närheten till banan helt otrolig. Vi har redan bokat för nästa år, eftersom vi inte vill missa detta fina boende och spel "

Facebook

Instagram

10

Njut av en lugn och stilla kväll på Åkagårdens Lodge☺️#åkagårdenslodge #visitangelholm #visitbastad